2 Mart 2009 Pazartesi

Yarışmaların en lezzetlisi!


İstanbul Marriott Hotel Asia'da gerçekleşen Blogger Sofrası Yemek Yarışması'nda blogger'lar tüm marifetlerini konuşturdu!

Önce kahvelerimiz eşliğinde bol bol sohbet ettik, fotoğraflar çektik, UNO'lu tariflerden konuştuk. Tabii herkeste bir merak! Mutfak nasıl bir mutfak acaba, Şef Eyüp Kemal Sevinç neler anlatacak, sonuçlar nasıl olacak, bir saatte nasıl yetişecek?

Sonra mutfağa geçtik, heyecan biraz daha arttı tabii. 4'er kişiden 3 grup kuruldu: Devletşah, Hünerli Bayanlar, Sihirli Mutfağım ve Ordan Burdan Hayattan'dan oluşan Ordan Burdan Sihirli ve Hünerli Tarifler Devleti; Uğur Özmen, Mutfak Sırları, Yemek Bahane ve Mutfak Meleği'nden oluşan Quattro ve Çocukla Hayat, Yemek Zevki, Yasemin Mutfakta ve UNO'dan Özlem'den oluşan Paniq!



Eyüp Kemal Sevinç yarışmanın ayrıntıları konusunda blogger'ları aydınlattı, herkes UNO Box'ları incelemeye başladı. Gruplar kendilerine birer isim belirlediler, menülerine karar verdiler ve yarışma başladı! Herkes telaşlı telaşlı bir yandan doğruyor, bir yandan çırpıyor, bir yandan pişiriyor. Mutfağı mis gibi kokular sarmaya başladıkça, zaman da ilerliyordu.

Sonunda sofralar kuruldu, jüri bir bir yemeklerin tadına baktı, düşündü, tartıştı, yorumlarını yaptı.

Her grup birbirinden marifetli olduğu için, en iyisi farklı kategorilerde birincilerin seçilmesiydi! İşte kazananlar:

En Lezzetli Sofra: Ordan Burdan Sihirli ve Hünerli Tarifler Devleti


En Yaratıcı Sofra: Quattro


En Estetik Sofra: Paniq


Fotoğrafların devamı için buyurun buradan. Tüm katılımcılarımızın sertifikaları ise yolda!