
Blogger'lar fabrika gezisi gözlemlerini ve yeni hediyeleriyle yaratıcılıklarını paylaşmaya başlamışlar bile! Meğer Devletşah'ın aklı bir türlü öğrenemedeği biscuit tariflerinde kalmış, Yasemin Aslıhan Babalık'ın da içi ekmeğinin nasıl üretildiğini gördükten sonra iyice rahatlamış.
Mutfak Sırları ise, ekmeğimizin hikayesini blog'undan akan kar tanelerinin arasından anlatmış. Her dilime bir hayat vermiş, ekmeğimizi bize özel hale getirmiş! Bizlere en güzel yeni yıl hediyesini vermiş adeta...
Yılbaşı sofrasını renklendirecek bu harika fikirler için şimdiden teşekkürler...
7 yorum:
bu arada birçok arkadaşım da telefon ederk bizzat teşekkür etti bana yazım ve yorumlarım için.benim ve çevremdeki birçok kişinin içi rahat etti artık
Ekmeklerim geldi bugün , hemen değerlendirdimve blogda yayımladım.
Bu ince davranışınız için teşekkür ediyorum.
çok geç haberim oldu bende katılırdım :( fabrika bana çok yakın üstelik..
sevgiler
Severek tükettiğimiz unonun çalışmalarını kutluyorum, başarılarının devamını dilerim. Çok güzel bir ekip çalışması içerisindesiniz.
Sevgiler...
merhaba,
blogunuzu ilk kez ziyaret ediyorum.güzel görünüyor,ben alttaki yazılardan birinde bahsettiğiniz deyimi merak ettim,rica etsem ingilizcesini yazabilir misiniz,slmlar
Merhaba diyalogyemekleri,
Bahsettiğiniz söylemin ingilizcesi, "The greatest thing since sliced bread".
Ayrıntılı bilgiyi buradan bulabilirsiniz.
merhaba davet edildigim halde gezinize katilamadım.ama yinede uno incelik gösterip ekmek paketi
yollamış.teşekür ederim.çocuklara sucuklu ve kaşarlı kendime yumurtalı ekmekler hazırladım.
afiyetle yedik.çok nefisti.www.mutfakbilgesi.blokspot.com
Yorum Gönder