16 Ocak 2009 Cuma

Ekmek bulamıyorsanız pasta yiyin!


Bayatlamış ekmeklerden köfte yapılır diye biliriz çoğumuz. Bol bol baharatıyla, yağsız, güzelce çekilmiş kıymasıyla, lezzetli mi lezzetli köfteler. Blogger'lar ise bayatlamış ekmekleri nasıl değerlendireceklerini en iyi bilenlerden. Bir tek bayatlamış ekmekleri değil tabii, mutfak sınırları içinde bulunan her bir şeyi!

Mutfak Sırları da bayat ekmek olayına yeni bir boyut getirmiş, ekmekten pasta yapmış. Ekmek bulamıyorsanız pasta yiyin diye fısıldıyor sanki kulaklarımıza! Bayat ekmek deyip geçmemek lazım, buyurun buradan tarife...

8 yorum:

lemanice dedi ki...

biz istesek neler yaparız değilmi sevgili uno ailesi.sizde de ne yenilikler varmış öyle.allah yenikleri ve üretmeyi daim etsin.sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

MERHABALAR..Sayfaya uğramıştım selamsız çıkmayayım dedim..iyi geceler

Sevil Altunel dedi ki...

aileme güvenle yedirdiğim ekmeği burada hemde bu kardeş adreste görmekten mutluluk duydum..teşekkür ederim.görüşmek dileğiyle..sevgiler..

SEDEF dedi ki...

Bloğun daha da gelişeceğine eminim. Yeni yazılarınızı takip edeceğim. Sevgiler...
http://sedeflitarifler.blogspot.com/

SEDEF dedi ki...

Bloğun daha da gelişeceğine eminim. Yeni yazılarınızı takip edeceğim. Sevgiler...
http://sedeflitarifler.blogspot.com/

Saliha dedi ki...

neler yaptık neler unolarla:))isterseniz gelin bir bakın:))

ellerınıze saglık..

Adsız dedi ki...

Ekmek bulamıyorsanız tereyağlı üzümlü çörek, çıtkıt, kruvasan yiyin...

Şaka bir yana geçtiğimiz sabah evde ekmek kalmadığı ve çıkıp almaya üşendiğim için kahvaltıda yeni hediyelerimden olan çıtkıtlardan denedim, bol peynirli ve lezizdi :)

Tekrar teşekkürler...

Sevgiler...

Annekaz dedi ki...

bende naçizane çikolatalı bi pasta yapmıştım..harika olmuştu.. tatlı üzümlü çörekler de nefis..;) http://www.annekaz.com/2008/12/uno-bloggerdan-hediyeler-ve-tarifler.html